U gebruikt een oude browser!

Update uw browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu
FAQ

Koop hier uw seizoenkaart

Geniet een seizoen lang van Kasteeltuinen Arcen!

Met een seizoenkaart kunt u eindeloos genieten van Kasteeltuinen Arcen tijdens reguliere openingstijden, of dit nu voor een hele dag is of voor een paar uurtjes! Daarnaast geniet u van vele extra’s.

1. Kies uw abonnement

 • Abonnement
  Prijs
  Aantal
  Subtotaal
 • Seizoenkaart volwassene (verlenging) € 42,95
  € 42,95

  Geldt alleen voor personen (18 jaar en ouder) die in 2019 een seizoenkaart hadden. Tarief geldt bij het invullen van geldig seizoenkaartnummer en naam seizoenkaarthouder (beiden te vinden op de voorzijde/fotozijde van uw seizoenkaart). Actietarief geldt t/m 13 april. Na 13 april geldt het volledige tarief.

 • Seizoenkaart kind (verlenging) € 21,50
  € 21,50

  Geldt alleen voor personen (4 t/m 17 jaar) die in 2019 een seizoenkaart hadden. Tarief geldt bij het invullen van geldig seizoenkaartnummer en naam seizoenkaarthouder (beiden te vinden op de voorzijde/fotozijde van uw seizoenkaart). Actietarief geldt t/m 13 april. Na 13 april geldt het volledige tarief.

 • Seizoenkaart volwassene (actie) € 44,95
  € 44,95

  Tarief geldt voor personen van 18 jaar en ouder. Actietarief geldt t/m 13 april. Na 13 april geldt het volledige tarief.

 • Seizoenkaart kind (actie) € 22,50
  € 22,50

  Tarief geldt voor personen van 4 t/m 17 jaar. Actietarief geldt t/m 13 april. Na 13 april geldt het volledige tarief. Kinderen jonger dan 4 jaar betalen geen entree.

 • Totaal

Veelgestelde vragen

 • Wanneer ontvang ik mijn seizoenkaart of ticket?

  Indien u een ticket heeft gekocht ontvangt u dit ticket als e-ticket op het door u doorgegeven e-mailadres. Indien u een seizoenkaart heeft besteld, kunt u uw seizoenkaart tijdens uw bezoek aan Kasteeltuinen Arcen afhalen (vanaf 1 april t/m 1 november 2020). Indien u al een seizoenkaart van Kasteeltuinen Arcen had, kunt u dit pasje behouden. Wij activeren deze pas weer voor u. U ontvangt dus geen nieuwe pas.

 • Wat is de entreeprijs van Kasteeltuinen Arcen?

  De huidige entreetarieven aan de dagkassa vindt u onder entreeprijzen. Online geldt een korting (1 euro bij tickets volwassenen en 0,75 ct op tickets voor kinderen).

 • Waar kan ik tickets kopen?

  Tickets voor Kasteeltuinen Arcen koopt u aan onze dagkassa of via onze webshop. De tickets uit de webshop kunt u zelf uitprinten of wij scannen de tickets vanaf uw smartphone. Ook zijn er tickets te koop bij diverse voorverkoopadressen zoals vakantieparken.

 • Moet ik ook een ticket kopen voor kinderen?

  Voor kinderen onder 4 jaar hoeft u geen ticket aan te schaffen. Zij hebben gratis toegang. Voor kinderen van 4 t/m 17 jaar geldt een aangepast tarief. Let op: kinderen hebben in de maand juli en augustus gratis toegang (een kind per betalende volwassene).

 • Moet ik ook een ticket kopen als mindervalide/ persoon met een handicap?

  Ja, ons park is goed toegankelijk voor mindervalide en biedt ook voor mensen met een handicap zodoende een mooie dag uit. Wij bieden derhalve geen extra korting.

 • Wanneer is mijn ticket geldig?

  Uw ticket is eenmalig geldig tijdens reguliere openingstijden. Van 1 april t/m 1 november m.u.v van 18 en 21 september en tijdens Elfia en Enchanted Gardens.

 • Moet ik mijn entreeticket uitprinten?

  Nee, dit is niet noodzakelijk. Tickets kunnen ook vanaf een smartphone gescand worden.

 • Kan ik de tickets retourneren of ruilen?

  Tickets zijn gedurende het hele seizoen geldig en de bezoekdatum hoeft niet van te voren gereserveerd te worden. Wij geven daarom in principe geen geld retour. Voor verdere vragen over het retourneren of ruilen van tickets kunt u contact opnemen met Global Ticket.

 • Welk voordeel heb ik als ik een ticket online koop?

  Online krijgt u korting op de entreeprijs en kun u het ticket direct bij de toegangscontrole laten scannen.

 • Kan ik tickets aan de kassa kopen?

  Het is mogelijk om tickets aan de kassa te kopen. De korting die u online krijgt geldt niet aan de kassa.

 • Ik heb kortingsbonnen, zijn deze ook online te verzilveren?

  Nee, kortingsbonnen kunnen alleen aan de kassa verzilverd worden. Korting geldt alleen op vertoon van de bon/coupon.

 • Is er betaald parkeren en waar kan ik tickets kopen?

  Bij Kasteeltuinen Arcen is een groot parkeerterrein waar u voor 5 euro een hele dag kunt parkeren. Parkeermunten kunnen aan de dagkassa van Kasteeltuinen Arcen gekocht worden. Dit is online nog niet mogelijk. Let op: als seizoenkaarthouder hoeft u geen parkeermunt te kopen. U kunt gebruik maken van de barcode op uw seizoenkaart.

 • Zijn er rolstoelen beschikbaar en hoe kan ik deze reserveren?

  Wij hebben rolstoelen bij de kassa. Indien u gebruik wilt maken van een rolstoel kunt u deze het beste telefonisch reserveren via 077-4736010.

 • Waarvoor worden mijn gegevens en foto gebruikt?

  Uw gegevens plus foto worden gebruikt voor het maken van uw persoonlijke seizoenkaart. Daarnaast wordt u toegevoegd aan onze nieuwsbrieflijst. U kunt via de nieuwsbrief die u ontvangt uw voorkeuren voor het ontvangen van de nieuwsbrief aanpassen.

 • Ik heb geen goede pasfoto/ het lukt niet om een foto te uploaden voor de seizoenkaart?

  U kunt in principe iedere foto gebruiken voor de seizoenkaart zolang u maar goed herkenbaar op de foto. De seizoenkaart wordt namelijk strikt persoonlijk gemaakt en is niet overdraagbaar. Indien de foto die u bijgevoegd heeft toch niet geschikt blijkt, maken wij op het moment dat u een bezoek brengt aan Kasteeltuinen Arcen een foto bij de kassa waarna we uw seizoenkaart kunnen maken. Ditzelfde geldt wanneer het u niet lukt om een foto bij te bestelling bij te voegen. We maken dan eveneens een foto bij de kassa.

 • Heeft u nog vragen over het park?

  Voor veelgestelde vragen over het park, klikt u hier.