U gebruikt een oude browser!

Update uw browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu
FAQ

Koop hier uw tickets!

Koop uw tickets online met korting en kom natuurlijk genieten in Kasteeltuinen Arcen.

Klik hier voor de seizoenkaarten.

1. Kies uw ticketsoort

 • Selecteer uw tickets
  Prijs
  Aantal
  Subtotaal
 • Kasteeltuinen Arcen Volwassene € 16,50
  € 16,50
 • Kasteeltuinen Arcen kind 4-17 jaar € 8,25
  € 8,25
 • Familiekaart 1 Volw en 2-3 kinderen € 29,00
  € 29,00
 • Familiekaart 2 Volw + 2-3 kinderen € 46,00
  € 46,00
 • Groepsbezoek vanaf 20 personen € 14,00
  € 14,00
 • Subtotaal: € 0,00
 • Ik heb een kortingscode
  Uw kortingscode is incorrect.
  Kortingscode: - € 0,00
 • Totaalprijs
Chat met ons op WhatsApp

Veelgestelde vragen

 • Zijn er maatregelen mbt het Coronavirus?

  Kasteeltuinen Arcen heeft de opening van het seizoen tot nader order uitgesteld. De huidige ontwikkelingen van het coronavirus en recente verscherpte regelgeving van het kabinet maken dat het park niet per 1 april open kan gaan. We volgen landelijke richtlijnen: eind april wordt bekeken wanneer we de poorten kunnen openen.

  De voorbereidingen en werkzaamheden voor het tuinseizoen gaan gewoon door. Ook is besloten om de evenementen die gedurende de openingsmaand april plaats zouden vinden en voor een eventuele opeenhoping van publiek zouden kunnen zorgen, te annuleren. Dit betreft onder meer de expositie Florista in samenwerking met Citaverde College en het traditionele Ridderspektakel met Pasen. De tuinbeleving staat centraal en daar is nu volledig de focus op.

  Uiteraard volgen wij alle recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus op de voet én volgen wij alle informatie en adviezen van het RIVM op. Mocht de situatie veranderen, delen we dit vanzelfsprekend op onze website en op onze social media kanalen.

 • Kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

  Wanneer enkel entree is geboekt is wijzigen of annuleren mogelijk. Let op: tickets staan niet op datum. Geboekte tickets zijn geldig voor één dag gedurende het hele seizoen tijdens reguliere openingstijden. Het seizoen loopt t/m 1 november. Indien u van plan was om het park in april te bezoeken en een andere datum niet schikt, is het mogelijk om te annuleren. We raden u aan contact op te nemen via 077-4736010. Wanneer u entree en een aanvullend arrangement heeft geboekt, vraag dan naar onze afdeling reserveringen.

  Het is niet mogelijk om uw seizoenkaart te annuleren. De seizoenkaart is het gehele seizoen geldig tijdens reguliere openingstijden en geeft recht op onbeperkt bezoek aan Kasteeltuinen Arcen. U heeft nog 7 maanden om volop te genieten van Kasteeltuinen Arcen. Daarnaast bekijken we momenteel de mogelijkheden voor een passende compensatie voor de gemiste weken.

 • Gaan de overige evenementen door?

  We houden ons aan de voorschriften van het RIVM, de Veiligheidsregio en de GGD Noord-Limburg en Gemeente Venlo. Momenteel is besloten om de evenementen t/m t/m 1 juni te annuleren. Het is nog niet bekend wat de effecten op andere toekomstige evenementen zijn. We informeren u hierover via www.kasteeltuinen.nl.

 • Wanneer ontvang ik mijn seizoenkaart of ticket?

  Indien u een ticket heeft gekocht ontvangt u dit ticket als e-ticket op het door u doorgegeven e-mailadres. Indien u een seizoenkaart heeft besteld, kunt u uw seizoenkaart tijdens uw bezoek aan Kasteeltuinen Arcen afhalen (vanaf 1 april t/m 1 november 2020). Indien u al een seizoenkaart van Kasteeltuinen Arcen had, kunt u dit pasje behouden. Wij activeren deze pas weer voor u. U ontvangt dus geen nieuwe pas.

 • Wat is de entreeprijs van Kasteeltuinen Arcen?

  De huidige entreetarieven aan de dagkassa vindt u onder entreeprijzen. Online geldt een korting (1 euro bij tickets volwassenen en 0,75 ct op tickets voor kinderen).

 • Waar kan ik tickets kopen?

  Tickets voor Kasteeltuinen Arcen koopt u aan onze dagkassa of via onze webshop. De tickets uit de webshop kunt u zelf uitprinten of wij scannen de tickets vanaf uw smartphone. Ook zijn er tickets te koop bij diverse voorverkoopadressen zoals vakantieparken.

 • Moet ik ook een ticket kopen voor kinderen?

  Voor kinderen onder 4 jaar hoeft u geen ticket aan te schaffen. Zij hebben gratis toegang. Voor kinderen van 4 t/m 17 jaar geldt een aangepast tarief. Let op: kinderen hebben in de maand juli en augustus gratis toegang (een kind per betalende volwassene).

 • Moet ik ook een ticket kopen als mindervalide/ persoon met een handicap?

  Ja, ons park is goed toegankelijk voor mindervalide en biedt ook voor mensen met een handicap zodoende een mooie dag uit. Wij bieden derhalve geen extra korting.

 • Wanneer is mijn ticket geldig?

  Uw ticket is eenmalig geldig tijdens reguliere openingstijden. Van opening seizoen t/m 1 november m.u.v van 18 en 21 september en tijdens Elfia en Enchanted Gardens.

 • Moet ik mijn entreeticket uitprinten?

  Nee, dit is niet noodzakelijk. Tickets kunnen ook vanaf een smartphone gescand worden.

 • Kan ik de tickets retourneren of ruilen?

  Tickets zijn gedurende het hele seizoen geldig en de bezoekdatum hoeft niet van te voren gereserveerd te worden. Wij geven daarom in principe geen geld retour. Voor verdere vragen over het retourneren of ruilen van tickets kunt u contact opnemen met Global Ticket.

 • Welk voordeel heb ik als ik een ticket online koop?

  Online krijgt u korting op de entreeprijs en kun u het ticket direct bij de toegangscontrole laten scannen.

 • Kan ik tickets aan de kassa kopen?

  Het is mogelijk om tickets aan de kassa te kopen. De korting die u online krijgt geldt niet aan de kassa.

 • Ik heb kortingsbonnen, zijn deze ook online te verzilveren?

  Nee, kortingsbonnen kunnen alleen aan de kassa verzilverd worden. Korting geldt alleen op vertoon van de bon/coupon.

 • Is er betaald parkeren en waar kan ik tickets kopen?

  Bij Kasteeltuinen Arcen is een groot parkeerterrein waar u voor 5 euro een hele dag kunt parkeren. Parkeermunten kunnen aan de dagkassa van Kasteeltuinen Arcen gekocht worden. Dit is online nog niet mogelijk. Let op: als seizoenkaarthouder hoeft u geen parkeermunt te kopen. U kunt gebruik maken van de barcode op uw seizoenkaart.

 • Zijn er rolstoelen beschikbaar en hoe kan ik deze reserveren?

  Wij hebben rolstoelen bij de kassa. Indien u gebruik wilt maken van een rolstoel kunt u deze het beste telefonisch reserveren via 077-4736010.

 • Waarvoor worden mijn gegevens en foto gebruikt?

  Uw gegevens plus foto worden gebruikt voor het maken van uw persoonlijke seizoenkaart. Daarnaast wordt u toegevoegd aan onze nieuwsbrieflijst. U kunt via de nieuwsbrief die u ontvangt uw voorkeuren voor het ontvangen van de nieuwsbrief aanpassen.

 • Ik heb geen goede pasfoto/ het lukt niet om een foto te uploaden voor de seizoenkaart?

  U kunt in principe iedere foto gebruiken voor de seizoenkaart zolang u maar goed herkenbaar op de foto. De seizoenkaart wordt namelijk strikt persoonlijk gemaakt en is niet overdraagbaar. Indien de foto die u bijgevoegd heeft toch niet geschikt blijkt, maken wij op het moment dat u een bezoek brengt aan Kasteeltuinen Arcen een foto bij de kassa waarna we uw seizoenkaart kunnen maken. Ditzelfde geldt wanneer het u niet lukt om een foto bij te bestelling bij te voegen. We maken dan eveneens een foto bij de kassa.

 • Heeft u nog vragen over het park?

  Voor veelgestelde vragen over het park, klikt u hier.